Безплатни и готини приложения за мобилни телефони

Публикувано на: 17.08.2023

Ще ви предоставим списък с десетте най-полезни приложения в България, като някои от тях са полезни, други са приятни за ползване, а накрая ще ви спестим малко пари. Истината е, че повечето от приложенията ще са ви полезни всеки ден.

0700

Ако често ви се налага да звъните на различни институции и да чакате по 15 минути, за да ви свържат с оператор в края на месеца може би ще останете крайно неприятно изненадани от допълнителните такси към телефонната ви сметка. Въпреки че мобилният ви план уж включва безплатни минути към всички мрежи в страната. Работата е там, че доста често социалните телефонни представени за връзка с държавни институции, банки и куриерски фирми, онлайн търговци и вериги за хранене, телекоми, превозвачи, медицински институти, комунални услуги, сервизи и много други с номер 0700. Тези номера обаче се таксуват на цената на градски разговор и не се покриват от безплатните минути.

Приложението 0700 е безплатно и е разработено от софтуерния специалист Пламен Тенев. Страшно лесно е за използване - просто трябва да напишете в търсачката институцията, чиито номер търсите и ако има алтернатива на телефонния номер без 0700, а какъвто и да било друг код, приложението ще ви я даде. Тук също така имате и различни категории, в които ще видите, че има страшно много институции, банки и какво ли не. Намерете алтернативните номера и избегнете допълнителните такси, ще говорите абсолютно безплатно като разбира се, ако имате включени минути в плана си.

Broshura.bg

Ако обожавате да пазарувате на оферта, определено ще се влюбите в приложението broshura.bg. Тук не само ще намерите дигитална брошура за почти всички големи магазини, но също така можете да си правите много бързо и удобно списък с неща, които трябва да купите. Също така може да си слагате известия за любимите си магазини, за да знаете кога ще пускат нова брошура. Готиното е, че може да избирате от най-различни категории като бяла и черна техника, козметика, мебели, дрехи, обувки и какво ли още не. Друга много полезна функция на приложението е, че ви показва магазините близо до текущата ви локация, за да можете бързо да се ориентирате коя брошура да разгледате. Така можете много лесно да намерите всички промоции и намаления и оферти около вас.

Две приложения, които ще бъдат страшно полезни на всички шофьори

Waze

Waze е безплатно приложение за навигация, което разчита на своята общност за получаване на информация за пътния трафик. В него може да съобщават за инциденти и полицейски капани и затворени пътища. Тази информация ще бъде изпратена веднага към другите потребители, които ползват приложението. Хубавото тук е, че цялата информация се обновява в реално време и така непрекъснато получавате информация за пътни произшествия, задръствания, пътните условия, местоположението на полицията, катаджиите и така нататък. Мрежата има повече от 30 милиона потребители, а самото приложение е разработено от Google.

Fuelo

Второто приложение за шофьора е Fuelo е страшно полезно понеже тук ще намерите много бързо най-близката бензиностанция около вас, в която да заредите изгодно, за да продължите вашето пътуване безпроблемно. Хубавото на това приложение е, че то ще ви покаже не само къде се намира най-близката бензиностанция, но също така може да ви изкара и цените на горивото към днешна дата. Тук също може да избирате видът на горивото, което искате да заредите, което прави приложението още по-полезно.

Image to PDF converter

Реално погледнато то ще ви спести не само пари, но и време за сканиране на документи ще ви излезе по левче на страница докато с това приложение можете просто да направите снимка на всеки документ и приложението ще конвертира снимката в PDF формат. Хубавото е, че също така можете да пишете отгоре така, че не ви се налага да разпечатвате документите, можете директно да ги изпратите на съответната институция.

Свързани публикации